Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου & Σώματος Γνωρίστε την αισθητική θεραπεία - Πανάκεια!

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία Προσώπου & Σώματος

Η μεσοθεραπεία είναι η συνήθως η πρώτη θεραπεία μέσω της οποίας ξεκινά κανείς την επαφή του με την ιατρική αισθητική. Λύνει προβλήματα που δεν έχουν να κάνουν μόνο με την ηλικία και έτσι η εφαρμογή γίνεται ακόμα και σε νεαρά άτομα. Για παράδειγμα ένας κύκλος μεσοθεραπείας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ενυδατώνει το δέρμα και το βοηθά να ξεπεράσει το σοκ της παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο.

Χρησιμοποιείται και για την πρόληψη και την θεραπεία της αφυδάτωσης, της θαμπάδας και της χαλάρωσης του δέρματος. Τονίζει το περίγραμμα του προσώπου, ανανεώνει τα κύτταρα και το δέρμα αποκτά ξανά την σφρυγιλότητά του. Η Μεσοθεραπεία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό όπλο, είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, είτε για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί.

Η ετερόλογη μεσοθεραπεία είναι η εισαγωγή – έγχυση συγκεκριμένων βιοτεχνολογικά παρασκευασμένων ουσιών, πλούσιων σε συστατικά απαραίτητα για την υγεία των αναπαραγωγικών κυττάρων του δέρματος. Η έγχυση επιτυγχάνεται μέσω μικρο-ενέσεων που περιέχουν κοκτέιλ ουσιών μεταξύ των οποίων υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα και άλλα.

Πρόκειται για μια θεραπεία απλή, γρήγορη, χωρίς παρενέργειες και σχετικά ανώδυνη. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Συνιστώνται τουλάχιστον 4 ως 6 συνεδρίες.

Κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού ενημέρωσης

Σας παρακαλούμε ενημερώστε μας για το ραντεβού που επιθυμείτε όσο το δυνατόν νωρίτερα για να έχετε την βέλτιστη εξυπηρέτηση!
Σας ευχαριστούμε.

Το Ωράριο Λειτουργίας μας είναι: 9:00πμ – 9:00μμ